Social

ANTIM A LANSAT A X-A EDIȚIE A CONCURSULUI NAŢIONAL DE BUSINESS PLANURI PENTRU TINERI

25 februarie, 2014

Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova (ANTiM), cu susținerea Fundației ARGIDIUS și a partenerilor locali, organizează în perioada 25 februarie-12 iunie 2014 ediţia a X-a a Concursului Naţional de Business Planuri pentru Tineri (CBP 2014).

Potrivit agenției ”INFOTAG” care face referire la un comunicat al ANTiM, scopul concursului este de a susține și promova ideile tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării.

Participanţii CBP2014 vor avea posibilitatea de a concura pentru granturi de inițiere a afacerii, vor acumula cunoştinţe în elaborarea unui plan de afaceri de succes, vor fi susținuți și ghidați de către mentorii profesioniști, iar finaliştii vor avea şansa să-şi prezinte ideea și capacitățile de antreprenor investitorilor prezenți la Gala Ideilor de Afaceri.

La edițiile din 2012-2013 au aplicat inițial peste 2500 de persoane din care au fost selectați pentru interviu în jur de 500 de persoane, la instruiri au participat peste 100 de persoane și doar 41 au primit granturi în valoare totală de peste 170 mii euro.


Ca și la edițiile precedente, concursul se va desfășura în cinci etape: înregistrarea pe site-ul www.cbp.antim.org. a conceptelor de afacere ale participanților, selectarea a 100 de participanți, cursuri de instruire on-line și consultanța mentorilor, selectarea finaliștilor în baza evaluării planurilor de afaceri elaborate și a prezentărilor în fața juriului, decernarea a 25 finaliști, care vor primi granturi între 60 mii și 150 mii de lei pentru inițierea sau dezvoltarea afacerii, în cadrul Galei Ideilor de Afaceri care se va desfășura pe 12 iunie 2014. (Pentru mai multe detalii accesați www.infotag.md la rubrica Comunicat de presă).

”INFOTAG” precizează: Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova (ANTiM) este o organizaţie nonguvernamentală, ce activează din anul 1997. ANTiM are drept scop susţinerea şi dezvoltarea spiritului managerial al tinerilor din Republica Moldova. Proiectele ANTiM sunt orientate spre stimularea iniţiativei tinerilor în autoangajare şi autorealizare, creării propriilor întreprinderi, stimulării creativităţii tinerilor, astfel contribuind la dezvoltarea mediului economic local.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.