Social

​COMUNIŞTII L-AU COMEMORAT PE LIDERUL REVOLUŢIEI DIN RUSIA, VLADIMIR LENIN

22 aprilie, 2014

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, ar dori să locuiască în Uniunea Sovietică, unde nu trebuia să achiţi impozite, iar reprezentanţii diferitor naţionalităţi erau ca fraţii. Declaraţia a fost făcută marţi, la depunerea de flori la monumentul liderului Revoluţiei din octombrie din Rusia în 1917, Vladimir Lenin, cu ocazia a 144 ani de la ziua sa de naştere.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, Voronin a spus că „Lenin a creat Uniunea Sovietică, a făcut multe pentru crearea adevăratei democraţii, nu ca cea din Occident. El a luat de la bogaţi şi a dat celor săraci”.

Potrivit spuselor preşedintelui PCRM, „timp de 144 ani s-au întâmplat multe, ce au confirmat concluziile şi lecţii date la timpul său de marele Lenin”.

„Fără a exagera pot spune că comuniştii îşi bazează activitatea pe lecţiile lui Lenin. El a fost o personalitate extraordinară, deoarece a reuşit să unească teoria revoluţiei cu practica”, a spus fostul preşedinte al Moldovei.

La ceremonia de depunere a florilor au participat circa 100 oameni, preponderent bătrâni. De asemenea a avut loc înmânarea biletelor de partid a noilor membri PCRM.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.