Social

AIR MOLDOVA ANUNȚĂ MODIFICĂRI ÎN ORARUL CURSELOR, DAR NU ȘI MOTIVELE

29 mai, 2014

Compania aeriană Air Moldova a anunțat că au loc anumite modificări în orarul curselor, din 29 mai. Potrivit unui comunicat remis agenției „INFOTAG”, cursele Chișinău–Moscova și Moscova-Chișinău, Chișinău–Sankt Petersburg și Sankt Petersburg–Chișinău vor fi operate cu întârzieri.

În comunicat se menționează că motivul modificărilor este refuzul autorităților aviatice din Rusia de a permite executarea curselor respective cu unele avioane ce aparţin Air Moldova. Compania aeriană trebuie să modifice orarul curselor, pentru a sigura transportarea tuturor pasagerilor la punctele de destinație. După ce situația complicată va fi remediată, cursele vor fi efectuate după orarul obișnuit. Celelalte zboruri ale companiei Air Moldova au loc conform orarului stabilit.

Pasagerilor li se propune să afle mai multe informații despre întârzierea zborurilor spre/din Moscova și Sankt Petersburg solicitând serviciul subordonat companiei, Help Desk, la telefoanele +373 22 83 08 30, +373 22 57 65 45, +373 68 69 65 45, poșta electronică: helpdesk@airmoldova.md.

Marți, cursa Chișinău–Sankt Petersburg și Sankt Petersburg–Chișinău a fost efectuată nu cu nava А320, ca de obicei, ci cu două avioane cu o capacitate mai mica - Embraer190. Joi, cursa de dimineață spre Moscova, cu aeronava care pleacă de obicei la ora 7.00 și revine la Chișinău la 11.35, a fost anulată.

La telefoanele indicate, reporterului agenției „INFOTAG” i s-a comunicat că avionul spre Moscova va decola mai târziu, aproximativ la ora 14.30. Totodată, reprezentanții companiei refuză să enunțe motivele amânării curselor și se abțin să facă prognoze pentru zilele următoare. Pe site-ul Air Moldova în general lipsește orice informație despre amânarea sau anularea curselor, nici despre motivele devierilor de la orar. Penultimul comunicat de pe site este datat cu mijlocul lunii aprilie și îi felicită pe pasageri cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2014.06.07 18:32 veronica
    adaug

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.