Social

​FOSTUL PREMIER ION STURZA: SCOATEREA BANILOR DIN BĂNCI ESTE O INFRACŢIUNE, IAR ORGANIZATORII – CRIMINALI

23 aprilie, 2015

„Culmea cinismului şi nesimţirii” a numit investigarea delapidării banilor din trei bănci ale Moldovei fostul Premieru, businessmanul Ion Sturza.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, după finalizarea primei etape de anchetare a furtului banilor de către agenţia Kroll (Marea Britanie), Sturza a scris în reţelele de socializare că în calitate de cetăţean al RM doreşte să se expună, indicând că cuvintele sale nu sunt declaraţie politică.

„Sunt un cetățean al Republicii Moldova, plătesc taxe, fac investiții, angajezi sute de oameni, derulez programe de caritate, un cetățean ca mulți alții, de buna credință”, a scris el.

După analizarea mai multor informații despre delapidarea a peste 10 mlrd. de lei din cele trei bănci moldoveneşti, inclusiv cele din raportul Kroll, fostul Premierul a scris: „CRIMINALII!!! Detaliile „sensibile” sunt de o factură de nedescris...”.

„Să jefuiești propriul popor, și așa sărăcit și umilit de istorie și de guvernanții din toate timpurile, este culmea cinismului și a nesimțirii! Nu putem găsi un exemplu mai ticălos în istoria omenirii”, scrie Sturza.

În opinia sa, în această afacere toți sunt implicați, „de la Adam până la cei trei V”.

„Plus T,L, D, G & Co. Ticălosul de Shor este un mic cățeluș pe lângă „guvernatori”. Dacă „cineva” în Moldova ar avea măcar un pic de bun simț și de demnitate, ar șterge putina și nu ar mai sfida lumea cu declarații „politice” și poze glamour din mijlocul oceanelor”, a scris Ion Sturza, care în prezent dispune de un fond de investiţii de 200 mil. de euro, activele cărui sunt preponderent în România şi parţial în Moldova.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2015.04.23 14:48 Stas
    Bravo, dl Sturza!
  2. 2015.04.23 14:48 Silivica
    Noi Va astaptem acasa in Moldova dl Sturza!!!
  3. 2015.04.23 14:50 Chirill
    Dl Sturza trebue sa luati puterea in Moldova noastra!
  4. 2015.04.23 14:59 Caterina
    Noi toti in Moldova va iubim si va asteptam!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.