Social

CANDIDAŢII LA FUNCŢIA DE PRIMAR AU VOTAT „PENTRU INTERESELE ALEGĂTORILOR”

28 iunie, 2015

Actualul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a votat „pentru viitorul european al Chişinăului”. Potrivit agenţiei „INFOTAG”, despre aceasta candidatul a declarat la secţia de vot, unde a votat duminică dimineaţă în cadrul turului doi al alegerilor locale.

„Am votat pentru continuarea dezvoltării europene a Chişinăului. Simt susţinere chişinăuienilor şi în capitală, şi în suburbii. La aceste alegeri într-o oarecare măsură rezumăm cei 25 de ani, care au trecut, şi începem o etapă nouă, începem ferm şi ireversibil să construim viitorul European al Chişinăului”, a subliniat Chirtoacă.

Întrebat de jurnalişti despre sarcinile pe viitor, candidatul a spus că de luni „va continua implementarea tuturor proiectelor menite să îmbunătăţească viaţa cetăţeanului simplu”.

„Nu aş dori să mă grăbesc, dar sunt sigur că voi câştiga. Pe lângă proiectele în derulare urmează să lucrăm cu un nou Consiliu municipal, să desfăşurăm negocieri pentru a crea o majoritate democratică stabilă în consiliu”, a spus Chirtoacă.

Candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, a menţionat că a votat pentru speranţa cetăţenilor de a avea o viaţă mai bună şi mai confortabilă în Chişinău.

„Eu cred în voinţa cetăţenilor. Am văzut în această campanie electorală că dorinţa cetăţenilor este una foarte mare de a trece de la declaraţii, la fapte concrete, pe care să le vadă locuitorii municipiului Chişinău”, a declarat candidata.

Întrebată de ziua de mâine, ea a spus că „va fi o zi obişnuită, dar mai bine să lăsăm totul pentru mâine”.

Zinaida Greceanîi a exprimat speranţa că rezultatele alegerilor vor fi anunţate deja la miezul nopţii, deoarece „nu este greu să calculezi voturile când participă doi candidaţi”.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2015.06.28 16:56 Dorin
    Fara Chirtoaca Chisinau sa prospera!
  2. 2015.06.28 16:58 Valet
    Numai Zinaida poate sa face ceva pentru noi!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.