Social

​MIŞCAREA ANTIMAFIE ÎNDEAMNĂ LOCUITORII LA ACŢIUNI DE PROTEST

29 iulie, 2015

Mişcarea populară Antimafie îndeamnă locuitorii Moldovei să o sprijine pe Maia Sandu la funcţia de Premier şi să iasă joi, 30 iulie, la o amplă acţiune de protest.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, preşedintele mişcării, Sergiu Mocanu, a spus marţi seara, în cadrul unei acţiuni de protest la Parlament, că „Sandu este unica care nu i s-a închinat lui Filat şi Plahotniuc, şi este capabilă să desfăşoare reforme”.

El consideră că „Iurie Leancă în calitate de Premier nu a încercat să schimbe ceva, ci doar a preluat schema stabilită de predecesori şi a continuat să lucreze cum şi-au dorit unii”.

„Gaburici a fost unicul care a refuzat să lucreze conform schemei propuse, unicul care nu a luat bani şi a încercat să schimbe ceva, dar nu a rezistat şi a plecat, iar Sandu nu este pe placul autorităţilor, deoarece nu li se va supune”, este convins Mocanu.

Potrivit spuselor sale, „oligarhii l-au desemnat pe Streleţ în funcţie deoarece va executa cu smerenie ordinele lor”.

Mocanu a îndemnat locuitorii „să vină joi, la ora 12.00 la o acţiune de protest în faţa Parlamentului şi să ceară desemnarea doamnei Sandu la funcţia de Premier”.

„Sandu este puternică şi reprezintă acel candidat, care va obţine succesele, va realiza reforme şi va continua cursul european al Moldovei”, a spus el.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2015.07.29 15:47 Pavel
    Venim, daca stim ca vine si domnisoara Sandu...
  2. 2015.07.29 15:49 Faclia
    Fara Sandu lumea nu sa vine massiv...
  3. 2015.07.29 15:51 Adela
    Daca Sandu sa vine vinim si noi - POPORUL MOLDAV!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.