Social

​VLAD PLAHOTNIUC A PARTICIPAT LA INAUGURAREA UNUI NOU „PARC EDELWEISS” DESCHIS ÎN SECTORUL RÂȘCANI AL CAPITALEI

22 august, 2016

Fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, a participat în această duminiciă la inaugurarea unui nou teren pentru copii din cadrul proiectului "Parcul edelweiss". Terenul se află în sectorul Râșcani al capitalei și este echipat cu cele mai sigure și moderne dotări care espectă toate normele prevăzute de legislaţia în vigoare, reglementată conform standardelor UE.

„Am petrecut ieri momente frumoase alături de copiii și părinții veniți la inaugurarea parcului de joacă din sectorul Râșcani, Chișinău. ”Parcurile Edelweiss” este un proiect prin care oferim condiții mai bune și mai sigure copiilor din țara noastră. Vom crea în total 40 astfel de locuri de joacă model, moderne și sigure, în mai multe localități din Republica Moldova”, a declarat Vlad Plahotnicu într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook.

De asemenea, acesta a subliniat importanța asigurării unui mediu mai sigur și lipsit de agresivitate pentru copiii din Moldova. „Scopul nostru este să dezvoltăm proiecte care să schimbe în bine viața oamenilor, în special a tinerei generații, copiii să crească într-un mediu mai sigur și lipsit de agresivitate. Sperăm că aceste proiecte să inspire și să solidarizeze cât mai mulți oameni care pot contribui la realizarea acestui scop”, a menționat Plahotniuc.

Proiectul „Parcurile Edelweiss” a fost lansat la începutul lunii august. În cadrul acestuia vor fi amenajate peste 40 de terenuri de joacă în cele mai importante localități din Moldova.

Amintim că Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” dezvoltă în prezent mai multe proiecte sociale care au ca obiectiv grija faţă de copii şi dezvoltarea armonioasă a acestora. Printre acestea se numără ”Renaşte Moldova/Cabinetul pediatric”, ”Campania o nouă viaţă”, ”Şcoala ambasadorilor Edelweiss”ş.a.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.