Social

PLAHOTNIUC VREA SĂ PREGĂTEASCĂ O NOUĂ GENERAȚIE DE ANTREPRENORI

25 august, 2016

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care este totodată și președintele fondator al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), pregătește noua generație de antreprenori.

AOAM a lansat miercuri, la inițiativa lui Plahotniuc, o serie de cursuri de pregătire și perfecționare, de tip master-class, pentru tinerii care au deja afaceri în Moldova sau care urmează să își deschidă un business.

“Eu am mare încredere în efectele benefice pe care le poate avea implicarea tinerilor, a mai multor tineri bine pregătiți, în mediul de business. Mai mult, sunt un susținător declarat al tinerilor antreprenori din Moldova. Ei au cu totul altă pregătire și beneficiază de alte condiții de reușită decât existau acum 20 sau 25 de ani, au acces la o mulțime de surse de informare, la cunoștințe diverse. Acestea sunt elemente care îi pot ajuta să intre cu succes în business, într-un mediu deja mai predictibil și care, împreună cu noii veniți, urmează a deveni și mai transparent și corect”, a scris cu această ocazie Vlad Plahotniuc într-o postare pe Facebook.

La primul seminar, desfășurat sub genericul “Leading for THE BEST in YOU”, au participat circa 1000 de tineri. Cele 4 ore de curs au fost susținute de cunoscutul trainer profesionist, Andy Szekely, autor a mai multor manuale despre dezvoltare personală și antreprenoriat, potrivit unui comunicat de presă al AOAM.


În cuvântul său de salut, la eveniment, Vlad Plahotniuc i-a îndemnat pe tinerii prezenți în sală să profite la maxim de seria de cursuri gratuite, de pregătire și perfecționare, pe care le va organiza AOAM. “Eu vă îndemn să fiți atenți și să vă inspirați din ceea ce au de spus acești traineri cu experiență. Astfel de cursuri sunt, pentru voi, o ocazie extraordinară să acumulați cunoștințe, care vă vor fi de folos pe viitor. Eu primele mele business-uri le-am început în alte condiții decât aveți voi astăzi, pe când nu erau nici cunoștințele care sunt astăzi, nici expertiza. Multe decizii, eu le-am luat la nivel intuitiv, acumulam expertiza împreună cu cucuiele. Dar voi puteți reuși fără ele”, a povestit Vlad Plahotniuc, citat de AOAM.


El i-a asigurat pe tineri interesați de domeniul de afaceri din Moldova de susținerea AOAM și i-a încurajat să aibă încredere în forțele proprii și să contribuie astfel la modernizarea țării. “Țineți cont că afacerile oamenilor bogați, ca regulă, sunt în mare parte afaceri acumulate, construite, dezvoltate, deci nu moștenite. Toți cândva au început de la zero. Eu cred că și voi puteți reuși, cred că mediul de afaceri din Moldova, la fel ca multe alte domenii, necesită modernizare pe care o puteți face chiar voi”, a mai spus Vlad Plahotniuc.


Cursul “Leading for THE BEST in YOU” face parte din seria de seminarii menite să-i ajute pe antreprenori să performeze în propriile afaceri. Autorul, Andy Szekely, este antreprenor, scriitor și speaker profesionist, specializat în dezvoltare personală, persuasiune şi leadership. Are experiență cu peste 50 de companii din 7 țări europene și a susținut prezentări în SUA, Canada și China.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.