Social

​LA PUNCTELE VAMALE TUDORA ŞI PALANCA AU LOC PERCHEZIŢII

30 septembrie, 2016

Vineri dimineaţă, ofiţerii Centrului naţional Anticorupţie (CNA) au efectuat percheziţii în oficiile angajaţilor vamali de la punctele de trecere Tudora şi Palanca de la hotarul cu Ucraina.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un interlocutor aflat la vamă, „activitatea punctelor vamale a fost blocată. La frontieră s-au format cozi imense. Au fost reţinuţi deja opt colaboratori vamali”.

Într-un comunicat al Serviciului Vamal se menţionează că instituţia a luat act de acțiunile desfăşurate de Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii anticorupție, precum şi de reținerea mai multor colaboratori ai instituției. Acțiunea de astăzi are la bază informații şi materiale operative furnizate de către Direcția Securitate Internă a Serviciului Vamal.

„Ne exprimăm regretul pentru extinderea timpului de aşteptare în cele două puncte de trecere a frontierei, provocată de o situație obiectivă. Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt să fie fluidizată traversarea vămilor Palanca şi Tudora. În acest sens, am dispus să fie adus personal suplimentar din alte ture şi, dacă va fi nevoie, vom aduce personal şi din alte subdiviziuni”, se arată în comunicat.

Serviciul Vamal se baţine de la comentarii în ceea ce priveşte investigația inițiată de organele de anchetă, până ce operațiunile vor fi integral finalizate şi vori fi făcute declarații oficiale din partea anchetatorilor.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.