Social

​VLAD PLAHOTNIUC: A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ PENTRU ACTIVITATEA ILEGALĂ A CAZINOURILOR ŞI SĂLILOR DE JOCURI DE NOROC

24 octombrie, 2016

Coordonatorul executiv al coaliţiei de guvernare din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat că „a început numărătoarea inversă pentru activitatea ilegală a cazinourilor şi sălilor de jocuri de noroc”. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris pe blogul său, comentând ultimele evenimente legate de închiderea sălilor de jocuri de noroc şi reţinerea angajaţilor Camerei de Licenţiere de Stat care eliberau ilegal licenţe pentru acestea.

„Lucrurile au fost rezolvate prin închiderea sălilor, urmând ca această activitate sa fie reluată doar după ce va fi strict reglementată şi vor exista modalităţi de control bine puse la punct atât în ceea ce priveşte locurile de amplasare, cât şi privind plata taxelor la stat sau respectarea întru totul a interdicţiei privind accesul copiilor în astfel de localuri”, a scris Plahotniuc.

Potrivit lui, „ca sa înţelegeţi ce grup infracţional acţiona în spatele acestei activităţi, este suficient să observaţi cum s-a încercat fraudarea sistemului de licenţiere după ce a fost anunţată public intervenţia autorităţilor în acest domeniu”.

„Au sperat să mai câştige fraudulos un an în felul acesta şi să se opună măsurilor luate de instituţii. Aceşti indivizi nu doar că trebuie să plătească pagubele provocate statului, dar trebuie să răspundă în faţa legii şi pentru modul în care au încercat să-şi prelungească activitatea infracţională. La fel trebuie să răspundă în faţa legii şi funcţionarii care i-au ajutat”, a menţionat politicianul.

El consideră că „o alte problemă gravă este cea legată de consumul de droguri”.

„Acest fenomen a ajuns la un nivel îngrijorător, deşi public nu se discută prea mult despre asta. Din păcate, acest fenomen este prezent tot mai tare şi în rândul copiilor. Mesajul meu pentru toţi cei implicaţi în această activitate criminală este clar: numărătoarea inversă a început, e doar o chestiune de timp până vor fi prinşi. De timp scurt. Acest subiect este pe agenda mea şi împreună cu colegii din coaliţia de guvernare şi instituţii, vom face tot ce e posibil pentru a opri acest fenomen, iar cei care au participat la dezvoltarea lui vor răspunde în faţa legii”, a declarat Plahotniuc.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.24 16:11 Ivan
    Dl Plahotniuc are puterea de ce nu faca ordin in tara noastra?
  2. 2016.10.25 08:50 Leroi
    Cum el dovedeste sa face atita multe lucruri!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.