Social

ACTIVIŞTII ŞI SUSŢINĂTORII „PARTIDULUI NOSTRU” AU PROTESTAT ÎN FAŢA JUDECĂTORIEI ÎMPOTRIVA REŢINERII LUI FELIX GRINCU

08 decembrie, 2016

Câţiva zeci de activişti şi susţinători ai „Partidului Nostru” (PN) au protestat joi în faţa judecătoriei Rîşcani din capitală împotriva reţinerii lui omului de afaceri şi membrului partidului, Felix Grincu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, protestatarii ţineau pancarte pe care scria: „Felix, suntem cu tine!”, „Jos regimul Plahotniuc!”. „Plahotniuc – la dubă!”. Intrarea în clădire era păzite de câţiva zeci de poliţişti. Grincu a fost dus în sala de judecată cu cătuşe, însoţit de trei poliţişti.

Şedinţa de judecată a fost întreruptă peste jumătate de oră, deoarece avocaţii lui Grincu au cerut recuzarea judecătorului Vitalie Ciumac.

Vicepreşedintele PN, Ilian Caşu, a declarat în faţa protestatarilor că „recuzarea judecătorului este determinată de faptul că din primele minute ale şedinţei magistratul a început să ţină partea acuzării”.

„Despre ce imparţialitate a judecătorului poate fi vorba, dacă el, peste 15 minute după începerea audierilor, îl susţinea la fiecare replică pe procurorul Victor Cazacu?! Pe acel procuror odios care este implicat într-o mulţime de cauze falsificate de guvernare. Avocaţii au cerut înlocuirea judecătorului cu unul mai obiectiv”, a spus el, mulţumind manifestanţilor pentru acţiunile lor coordonate.

„Aţi strigat atât de tare, încât în sala de judecată nu se auzea vocea judecătorului. Vă mulţumesc pentru susţinere”, a spus politicianul de opoziţie.

Surse din cadrul procuraturii au comunicat că Grincu este arestat pentru escrocherii în proporţii deosebit de mari.

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2016.12.08 18:54 Anatolie
    Dl Renato - intoarceti va rog mult acasa in Moldova...
  2. 2016.12.08 18:56 Fima
    Dl Plahotniuc numai asteapta chind dl Usatii intoarce la Chisinau. Nici un caz, dl Rrenato trebue sa sta mai departe la Moscova.
  3. 2016.12.09 08:35 Vano
    Numai dechit dl Renato trebue sa intoarce acasa in Moldova!
  4. 2016.12.09 08:44 Vadim
    Renato, noi te asteptam acasa in Moldova!!!
  5. 2016.12.09 08:51 Ecaterina
    La strada trebue sa esa toti sustinatorii dl Usatii...
  6. 2016.12.09 08:54 poporul moldav
    Renato Gheorghievici, noi Va asteptam acasa in Moldova noastra!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.