Social

​ IOLANTA MURA A PLECAT DIN FUNCŢIA DE DIRECTOR GENERAL AL COMPANIEI „BEMOL” ŞI ŞI-A SERBAT ZIUA DE NAŞTERE ÎNTR-UN MOD INEDIT

20 septembrie, 2017

Iolanta Mura a plecat din funcţia de director general al companiei „Bemol Retail”. Potrivit agenţiei INFOTAG, ea a confirmat oficial acest lucru marţi, când şi-a serbat ziua de naştere împreună cu prietenii.


Prin intermediul reţelelor de socializare, ea a anunţat că îi aşteaptă pe toţi doritorii într-o cafenea din Chişinău pe parcursul zilei de marţi, când îşi serbează ziua de naştere.

„Pe 19 septembrie e ziua mea de naștere – My day, no business! Nu adun cadouri, ci adun oameni pentru comunicare vie”, le-a scris Mura prietenilor.

Majoritatea invitaţilor au venit totuşi cu flori şi cadouri. În cadrul întâlnirii, ei au comunicat informal pe cele mai diverse teme.

Iolanta Mura a confirmat că săptămâna trecută a plecat de la compania „Bemol”, care este unul din principalii importatori de produse petroliere în Moldova şi care deţine o reţea de staţii peco. În ultima perioadă, reţeaua s-a extins prin construcţia unor noi staţii moderne care dispun şi de cafenele. Iolanta Mura a condus această companie timp de doi ani.

„Am ales să merg înainte, să întorc încă o pagina din viața mea, să continui dezvoltarea profesională și personală în alte domenii. Voi folosi experiența mea pentru a o împărți cu alții, voi face muncă de trainer, consultant în afaceri și multe alte proiecte inedite pentru Republica Moldova”, a spus Mura.

Ea şi-a lansat o pagină web prin intermediul căreia intenţionează să-şi promoveze noile proiecte.

Totodată, în curând Iolanta Mura va pleca din Moldova. La sfârşitul lunii iunie, ea s-a căsătorit cu diplomatul american Ben Williams, care activează la Ambasada SUA în Moldova şi care în timpul apropiat va avea o nouă funcţie.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.