Social

ODIMM A PREMIAT CELE MAI BUNE ÎNTREPRINDERI MICI ȘI MIJLOCII ÎN DOMENIUL RESPONSABILITĂȚII SOCIALE

09 octombrie, 2017

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Moldova (ODIMM) a anunțat câștigătorii ediției a VIII-a a concursului „Întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) - un model de responsabilitate socială”.

Potrivit agenției INFOTAG, vineri, la ceremonia de premiere din cadrul Conferinței Internaționale a întreprinderilor mici și mijlocii, directorul general al organizației, Iulia Iabanji, a spus că scopul concursului este să susțină și să încurajeze întreprinderile să-și exprime responsabilitatea socială, oferindu-le în așa fel avantaje competitive și crearea unei imagini favorabile pentru atragerea clienților și a partenerilor. Concursul tinde să promoveze IMM-urile care participă benevol în programele activității sociale și care au demonstrat în 2017 un comportament responsabil față de angajați, clienți, parteneri și societatea în general.

Potrivit ei, „la concurs au participat 24 de întreprinderi din 9 raioane ale Moldovei”.

Marele premiu a fost obţinut de firma „GELIBERT” de la Sângerei. Compania „Dacronix-Grup” din acest oraș a fost premiată pentru eforturile de susţinere a societăţii, iar întreprinderea „Avicola” din satul Corlăteni, raionul Râșcani, a fost premiată pentru protecția mediului.

Premii au acordate și partenerii fideli ai concursului: Banca Mondială, Moldova Agroindbank și centrul de expoziții Moldexpo.

INFOTAG precizează: Concursul „IMM-uri – model de responsabilitate socială” este desfăşurat anual de ODIMM începând cu 2010, cu sprijinul Ministerului Economiei Moldovei.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.