Social

SILVIA RADU ESTE NOUL PRIMAR INTERIMAR AL CHIŞINĂULUI

06 noiembrie, 2017

Fostul director al companiei „Gas Natural Fenosa Moldova”, Silvia Radu., a fost numită în funcţia de primar interimar al Chişinăului.

Potrivit agenţiei INFOTAG, luni, în cadrul unui briefing de presă, viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a menţionat că, în calitate de primar interimar, a fost nevoită să deblocheze activitatea primăriei, să numească candidaturile lui Ruslan Codreanu şi a Silviei Radu la funcţia de viceprimari.

„Ei sunt nişte profesionişti reali, care vor putea face multe pentru capitală. Eu nu îmi mai continui interimatul, iar în calitate de primar general interimar va activa doamna Silvia Radu şi îi mulțumesc pentru acest lucru. Ea este un adevărat tehnocrat şi va putea stabili activitatea primăriei conform tendinţelor moderne”, susţine Grozavu.

Primarul Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcţie pe perioada investigaţiei procurorilor. El se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de depăşirea atribuţiilor de serviciu şi abuz de serviciu în dosarul parcărilor cu plată.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.