Social

SILVIA RADU VREA SĂ FACĂ DIN CHIŞINĂU UN ORAŞ PROSPER

06 noiembrie, 2017

Noul primar interimat al Chişinăului, Silvia Radu, intenţionează să depună toate eforturile pentru a transforma capitala într-un oraş prosper. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta ea a declarat luni dimineaţa după ce a fost numită în funcţia de viceprimar şi primar interimar.

„Am venit în această funcţie pentru că am fost rugată şi m-am gândit bine înainte de a accepta. Îmi dau seama că este vorba de o perioadă scurtă de timp, dar sunt convinsă că experienţa ne va permite să iniţiem schimbări care vor duce la soluţionarea problemelor chişinăienilor. L-am rugat pe Nistor Grozavu să rămână viceprimar, pentru că am nevoie de experienţa sa. Sper că abordările politice nu vor împiedica activitatea primăriei”, a spus fostul director al „Gas Natural Fenosa” în Moldova.

Ea a spus că este o persoană neafiliată politic, cu o experienţă vastă de conducere.

„Sper că acest lucru îmi va permite să colaborez cu toate fracţiunile Consiliului Municipal pentru a găsi soluţiile necesare pentru administrarea capitalei. Am nevoie de puţin timp pentru a mă familiariza cu întreaga informaţie despre activitatea primăriei. Promit că vom lucra transparent”, a spus Radu.

Ea a promis că în următoarele zece zile va organiza o conferinţă de presă la care va prezenta primul său plan de soluţionare a problemelor de la primărie.

INFOTAG precizează: Silvia Radu are 45 de ani. A absolvit facultatea de drept economic la Universitatea de Stat din Moldova. A început să activeze în 1995 la Departamentul Energetică Resurse Energetice şi Combustibil, iar între 1998 şi 2000 a activat la întreprinderea de stat „Moldtranselectro”. Şi-a început cariera la compania spanionă Union Fenosa la 1 mai 2000. În perioada 2000-2015, a activat la „Gas Natural Fenosa”, unde iniţial a fost secretar general în Consiliul de administraţie. Ulterior a fost promovată în funcţia de director corporativ, vicepreşedinte şi apoi preşedinte al companiei. În 2016, ea a participat la alegerile prezidenţiale din Moldova în calitate de candidat independent, acumulând 0,37% din voturile alegătorilor (5276 voturi).

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.07 09:34 Victor
    Rusina!!!
  2. 2017.11.07 09:39 Grigore
    Vse sito belimi nitcami... Ei doljno biti stidno tac postupati!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.