Social

MOBIASBANCĂ A INVITAT CLIENȚII ȘI PARTENERII LA ”BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017”

21 noiembrie, 2017

Peste 2000 de clienți și parteneri ai băncii comerciale Mobiasbancă Societe Generale au avut ocazia să deguste vin francez din roada anului 2017 în cadrul evenimentului ”Beaujolais Nouveau 2017”.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în discursul său de salut, președintele Mobiasbancă, Antoine Gabizon, a declarat că Beaujolais Nouveau a devenit „un eveniment global care se sărbătorește în peste 100 de țări a treia zi de joi din luna noiembrie”.

„În Republica Moldova, Mobiasbancă sărbătorește aceste eveniment pentru al patrulea an consecutiv. Sperăm să devină o bună tradiție care să completeze lista bogată de tradiții care există în Republicii Moldova”, a spus Antoine Gabizon.

Președintele Mobiasbancă, de asemenea, și-a exprimat speranța că Beaujolais Nouveau va contribui la promovarea relațiilor moldo-franceze pe dimensiunea de afaceri.

Prezent la eveniment, ambasadorul Franței în R. Moldova, Pascal Vagogne, a declarat că Mobiasbancă este ”un motiv de mândrie” pentru ambasada Franței.

„Este o bancă care a reușit să demonstreze eficacitate, integritate și excelență,” a spus ambasadorul.

În cadrul evenimentului a fost organizată o loterie în baza cărților de vizită. Cinci oaspeți norocoși au câștigat câte o sticlă de vin francez din roada anului 2017.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.21 14:26 Lician
    Im place cultura corporativa la Mobiasbanca, nu stiu daca asa ceva exista la alti bancii din Moldova.
  2. 2017.11.21 14:30 Galina
    A fost frumos, gustos si vesel... Bravo, Mobiasbanca!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.