Social

RENATO USATÎI: SĂ LE SPUNĂ GORBUNŢOV POVEŞTILE SALE BRITANICILOR ŞI ROMÂNILOR

01 decembrie, 2017

„Să le spună Gorbunţov poveştile sale britanicilor şi românilor”, astfel a reacţionat preşedintele „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, la informaţiile din presă precum că bancherul rus se află la Chişinău şi a fost deja audiat de către procurori.

Potrivit agenţiei INFOTAG, joi, pe pagina sa de facebook, politicianul a scris că „bancherul negru” face mărturii false împotriva el „în schimbul clasării dosarelor sale penale şi restituirii schemelor sale ilegale în Moldova”.

El a amintit că posibila revenire la Chişinău a fugarului rus a fost discutată încă acum jumătate de an, într-o convorbire a complicilor săi, publicată în filmul „Moldova, teritoriul fărădelegii”.

„Diseară, la Publika (post TV controlat de către omul de afaceri şi liderul PDM, Vlad Plahotniuc – „I.”) Gorbunţov iarăşi va spune poveşti. Acestea sunt inventate de el împreună cu procurorii şi poliţiştii lui Plahotniuc, pe care asasinul Vitalie Proca îl numeşte comanditarul tentativei de omor. Proca a depus mărturiile respective în ţări europene. Să ascultaţi fanteziile de seară ale lui Gorbunţov. Potrivit versiunii de la Publika, el va spune „cine stă în spatele mărturiilor false ale lui Proca”, a ironizat Usatîi.

În opinia lui, „escrocul Gorbunţov poate să coopereze doar cu ancheta criminală a lui Plahotniuc”.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2017.12.01 13:13 Galina
    Nu stiu chind dl Renato sa intoarce in Moldova.
  2. 2017.12.01 13:19 Stas
    Poca Renato Usatii ne vernetsea v Moldovu, poradca v nei ne budet!
  3. 2017.12.01 19:00 Nina
    Saracu el, sta acolo singur-singurel, fara sotia, fdara mama si tata...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.