Social

LIDERUL „PARTIDULUI NOSTRU” A ANUNŢAT DESPRE PLANURILE OMULUI DE AFACERI VLAD PLAHOTNIUC DE A-L UCIDE

06 decembrie, 2017

Preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, l-a acuzat pe preşedintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, de intenţia de a-l ucide. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a anunţt în ajun într-un video plasat pe facebook.

Usatîi susţine că Plahotniuc a pus sarcina privind lichidarea sa pe seama omului său de încredere, ministrul Afacerilor Interne al RM, Alexandru Jizdan. Usatîi a anunţat că, potrivit informaţiei din anturajul oligarhului în posesia căreia a intrat, „problema trebuie rezolvată până la 10 ianuarie”.

„Am aflat că a fost dat un ordin ca până la 10 ianuarie, Renato Usatîi trebuie să fie adus în Moldova, viu sau mort”, a spus politicianul de opoziţie care din august 2016 se ascunde la Moscova de justiţia moldovenească.

Usatîi a declarat că întreprinde măsurile corespunzătoare de precauţie.

„Toţi cei care vor participa la răpirea sau lichidarea mea vor ajunge fie în izolatorul de detenţie preventivă, fie la cimitir. Mai ales că va fi în baza unor motive absolut legale”, a precizat Usatîi pentru a evita interpretările „privind ameninţarea poliţiştilor”.

În legătură cu aceasta, Renato Usatîi l-a prevenit pe Jizdan şi colaboratorii lui în privinţa unor „paşi negândiţi”, amintind de implicarea actualului ministru la un şir de crime, inclusiv la un omor la comandă în centrul Chişinăului.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.12.06 14:34 Fima
    Renato preuvelicivaet znacenie sobstvennoi personi!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.