Social

ŞEFUL DIRECŢIEI LOCATIV-COMUNALE A PLECAT DIN FUNCŢIE

22 ianuarie, 2018

Şeful Direcţiei locativ-comunale din cadrul primăriei Chişinău, Petru Gontea, a plecat din funcţie.

Potrivit agenţiei INFOTAG, luni, la şedinţa operativă la primărie, primarul interimar Silvia Radu a spus că „decizia a fost luată de comun acord, deoarece la conducerea direcţiei este nevoie de o persoană nouă, cu o viziune nouă de dezvoltare a serviciilor în domeniu”.

„Noul şef al direcţiei va fi numit în bază de concurs. Data desfăşurării acestuia va fi anunţată mai târziu”, a remarcat Radu.

Ea a menţionat că Gontea va rămâne la direcţie, deoarece „experienţa sa este importantă pentru dezvoltarea gospodăriei locativ-comunale a Chişinăului”.

Demiterea funcţionarului ţine de nemulţumirea primarului interimar referitor la modul cum a intervenit direcţia în deszăpezirea străzilor din Chişinău după ninsorile de săptămâna trecută.

„Nu vreau să dau vina doar pe domnul Gontea pentru felul cum s-a intervenit în deszăpezirea curţilor de bloc şi a trotuarelor. Cred că lucrurile pot fi făcute atunci când există altă abordare, iar faptul că în faţa Primăriei nu există gheaţă demonstrează că, dacă se intervine în momentul corect, gheaţa dispare de pe trotuare”, a spus ea.

Potrivit datelor prezentate de şeful Direcţiei sănătate, Mihai Moldovanu, săptămâna trecută, 365 de locuitori ai capitalei au avut nevoie de ajutor medical în urma traumelor cu care s-au ales din cauza că au alunecat pe gheaţă.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.01.22 18:17 Fima
    El deja este pensionar, nimic strasnic...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.