Social

CCA A AMENDAT POSTUL DE TELEVIZIUNE 10TV PENTRU NEPREZENTAREA INFORMAŢIEI SOLICITATE

24 aprilie, 2018

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a amendat marţi postul de televiziune 10TV cu 5 mii de lei pentru neprezentarea informaţiei solicitate.

Potrivit agenţiei INFOTAG, CCA a solicitat postului de televiziune înregistrarea emisiunii „Verbe”, însă 10TV nu a răspuns la solicitare în termenul stabilit de cinci zile. Motivul solicitării a fost sesizarea depusă la CCA a consilierului prezidențial Maxim Lebedinschi în care solicita să fie luate măsuri în legătură cu recentele „afirmaţii jignitoare în adresa Președintelui Igor Dodon, pe care şi le-a permis moderatorul emisiunii „Verbe”, Vali Buda”.

Reprezentantul postului de televiziune a spus că scrisoarea cu solicitarea „a venit prea târziu și, având în vedere resursele umane limitate, conducerea nu a reuşit să prezinte la timp înregistrarea emisiunii”.

De asemenea, el a menționat că prezentatorul emisiunii nu mai lucrează la postul de televiziune, iar ediţia de care este nemulţumit consilierul prezidențial era de natură satirică.

Reprezentantul 10TV nu a convins membrii CCA, care au considerat că opt zile au fost suficiente pentru a transmite înregistrarea prin poştă sau a o aduce personal.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.04.24 15:57 David
    DE ce audiovizual promoveaza atit de dura politica?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.