Social

LIDERUL „PARTIDULUI NOSTRU”, RENATO USATÎI, AR PUTEA REVENI ÎN MOLDOVA, DACĂ INSTANŢA VA ANULA MANDATUL DE AREST AL SĂU

14 mai, 2018

Liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, ar putea reveni în Moldova, dacă instanţa va anula printr-o hotărâre mandatul de arest al său. O declaraţie în acest sens a făcut avocatul lui Usatîi, Anatol Istrati, în ajun, la postul de televiziune BTV.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a menţionat că în octombrie 2016 au fost reținute cinci persoane în dosarul lui Gherman Gorbunţov, iar acum toți sunt liberi.

„Aceasta arată că dosarul este unul complet fabricat. De asemenea, dosarul este şi unul motivat politic, fapt ce l-a determinat pe Renato Usatîi să părăsească țara, iar mai târziu şi funcţia de primar al orașului Bălți”, presupune avocatul.

Vicepreședintele PN, Ilian Caşu a declarat în aceeași emisiune că problema revenirii lui Usatîi se discută de mult şi din acest motiv se pregătește o surpriză.

În anul 2016, Usatîi a primit statutul de acuzat în dosarul tentativei de asasinare a bancherului Gherman Gorbunţov și a fost dat în căutare. El însă a reuşit să plece la Moscova, unde se află de atunci.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.05.14 14:59 Zinaida
    El perde mult ca sta in Moscova atita mult timp.
  2. 2018.05.14 15:02 Adela
    Dl Renato este luptator, da noi avem nevoe de un manager bun si efectiv.
  3. 2018.05.14 15:17 Stas
    Nici un partid nu poate sta cinci sapte ani in opozitie.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.