Social

LIDERUL „PARTIDULUI NOSTRU” AFIRMĂ CĂ A FOST SCOS DIN CĂUTAREA INTERNAŢIONALĂ PE LINIA INTERPOL

21 mai, 2018

Preşedintele „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, a fost scos la sfârşitul săptămânii trecute din căutarea internaţională pe linia Interpol

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a comunicat pe reţelele sociale, menţionând că a aşteptat această noutate mai bine de nouă luni, fiind realizat „un lucru enorm”.

„Ofițerii patrioți din cadrul MAI mi-au comunicat o veste foarte bună. Este o știre foarte bună pentru mine și una foarte rea pentru șefii lor și întreaga conducere a Moldovei. Am așteptat această zi mai bine de nouă luni. În tot acest timp a fost efectuat un lucru enorm de către avocații mei din Moldova și Marea Britanie, care au trebuit să ducă vestea despre dezordinea justiției moldovenești până la toate organizațiile internaționale. O comisie specială a Interpol, din care fac parte polițiști din diferite țări, a analizat toate materialele dosarului meu penal în Moldova și toate temeiurile anunțării mele în căutare internațională. Astăzi. toate țările lumii care intră în Interpol au fost anunțate despre excluderea mea din bazele Interpol și eu nu mai sunt în căutare pe linia lor”, a subliniat Usatîi.

El consideră că este paradoxală situaţia în care este scos din căutarea internațională pe linia Interpol, dar continuă să fie în căutare națională.

INFOTAG precizează: La mijlocul anului 2016, împotriva liderului PN au fost inițiate mai multe cauze penale. În special, el este acuzat de tentativa de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov, care a primit statut de refugiat în Marea Britanie.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.05.21 14:03 Fima
    Ce inseamna chind om din politica tine cuvintu? Bravo dl Usatii, aveti incredere la Balt!
  2. 2018.05.21 14:08 Arcadie
    La sfirsit! Demult trebuea...
  3. 2018.05.21 16:21 Ana
    Numai dupa asa victoria frumoasa la Balt si la Chisinau dl Renato poate sa intoarce liber in Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.