Social

PRIMARUL ALES AL CHIŞINĂULUI, ANDREI NĂSTASE, A ÎNDEMNAT ANGAJAŢII PRIMĂRIEI „SĂ DEA DOVADĂ DE RESPONSABILITATE”

11 iunie, 2018

Primarul ales al Chişinăului, Andrei Năstase, a îndemnat angajaţii Primăriei „să dea dovadă de responsabilitate”. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a declarat luni, la începutul şedinţei operative de la Primărie.

El a spus că a venit în calitate de „cetățean responsabil” pentru a îndemna angajaţii de la Primărie „să nu admită fărădelegi pe ultima sută de metri”.

„Vedem ce se întâmplă în oraș. În acest week-end a început demolarea cinematografului „Gaudeamus”. Fac apel la responsabilitate, pentru a nu permite fărădelegi în încheierea mandatului. Mi-e greu să vorbesc acum, pentru că mă gândesc la „Gaudeamus”. Acum intenționez să merg la clădirea cinematografului, unde continuă lucrările de demolare. Vă îndemn pe fiecare să daţi dovadă de onestitate şi să lucraţi cum se cuvine”, a spus Năstase.

El l-a invitat pe arhitectul-șef al Chișinăului, Sergiu Borozan, și pe viceprimarul Nistor Grozav să meargă împreună la cinematograful „Gaudeamus” pentru a discuta ce urmează să se facă cu acest obiect.

Năstase a rugat consilierii municipali să se adreseze structurilor de stat cu solicitarea de a accelera procesul de aprobare a mandatului său.

„Voi veni în calitate de primar. Ar fi bine să grăbim această procedură, deoarece mandatul a fost acordat de cetățeni, dar nu de grupuri de interese”, a subliniat Năstase, care a câștigat alegerile primarului Chișinăului pe 3 iunie.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.06.11 16:13 Stanislav
    Andrei are 100 de procente dreptate!
  2. 2018.06.11 16:15 Maeia
    Trei-cinci luni si dl Nastase sa face ordin la primaria.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.