Social

PRIMARUL ALES AL CHIŞINĂULUI PROMITE CĂ VA ATACA LA CSJ DECIZIA CURŢII DE APEL PRIVIND CAFENEAUA „GUGUŢĂ”

12 iunie, 2018

Primarul ales al Chişinăului, Andrei Năstase, promite că va ataca la Curtea Supremă de Justiţie (CSJ) decizia Curţii de Apel privind cafeneaua „Guguţă” din centrul capitalei.

Potrivit agenţiei INFOTAG,într-un mesaj video el a menţionat că pe 7 iunie, Curtea de Apel a emis decizia prin care recunoaşte legitimitatea privatizării de către compania „Regata Imobiliare” a terenului pe care se află cafeneaua. Potrivit hotărârii de judecată, compania își menține și dreptul de a construi un imobil cu 13 etaje în locul edificiului din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

„Consider că Curtea de Apel a întrecut limitele, iar astfel de decizii ale instanţelor judecătoreşti demonstrează că guvernarea în persoana clanului criminal Plahotniuc-Dodon nu are de gând să se oprească cu schemele ilegale, inclusiv legate de terenurile din capitală”, a spus Năstase.

Potrivit lui, va fi efectuată o analiză minuţioasă a deciziei Curţii de Apel, iar apoi va fi contestată la Curtea Supremă de Justiție.

„Platforma DA nu va lăsa această afacere în pace, echipa noastră a demonstrat deja acest lucru prin exemplul cinematografului „Gaudeamus”, care este totuși o victorie, chiar de e mică”, a spus primarul ales.

Năstase a menționat, de asemenea, că va discuta această problemă cu comunitatea de experți, precum și cu reprezentanții fracțiunilor din Consiliul Municipal Chișinău.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.