Social

PROCURATURA SE VA OCUPA DE TRAGEDIA DIN HÂNCEȘTI, UNDE ȘEFUL POLIȚIEI CRIMINALE A ÎMPUȘCAT UN TÂNĂR

21 iunie, 2018

De tragedia de la Hâncești, în care un tânăr a fost împușcat, se va ocupa Procuratura Chișinău. Anunţul a fost făcut joi, în cadrul unei conferințe de presă, de adjunctul procurorului general, Igor Popa.

Potrivit agenției INFOTAG, el a menționat că „tragedia a avut loc în noaptea spre joi, când trei tineri au pătruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement, iar proprietarul centrului s-a adresat la poliție”.

„Proprietarul și șeful poliției criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești au organizat o ambuscadă pentru a lua prin surprindere tinerii. Colaboratorul poliției a efectuat câteva împușcături în aer și în direcția unui tânăr, care a ieșit din piscină și se deplasa spre ieșire. Potrivit datelor preliminare, el a decedat din cauza plăgii produse de arma de foc”, a spus procurorul.

Potrivit lui, angajatul care a tras din armă este șeful adjunct al poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hâncești. Acesta și proprietarul centrului au fost reținuți. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a comunicat că polițiștii care au participat la operațiune nu erau în stare de ebrietate.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.