Social

PE 9 AUGUST, ÎN CĂUŞENI ESTE DECLARATĂ ZI DE DOLIU, ÎN MEMORIA A PATRU LOCUITORI CARE AU DECEDAT ÎN ACCIDENTUL DIN KALUGA

09 august, 2018

Primăria Căușenia declarat ziua de 9 august drept zi de doliu orășenesc, în memoria a patru locuitori ai oraşului care au decedat sâmbătă în accidentul din Kaluga, Rusia.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în dispoziţia semnată de primarul Grigore Repeşciuc, se menţionează că, „în semn de profundă durere cauzată de trecerea în eternitate a patru cetăţeni ai oraşului Căuşeni – Căpăţînă Nadejda, Cojocaru Tamara, Ţulea Victor și Golban Ivan, toate instituţiile publice din localitate vor arbora în bernă drapelul de stat şi cel al oraşului Căuşeni. Totodată, se recomandă renunţarea la activităţi distractive.

Trupurile neînsufleţite a șase cetățeni ai Republicii Moldova au fost aduse miercuri dimineaţa în ţară de către ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al MAI. Înmormântarea persoanelor decedate va avea loc mâine.

După cum a informat anterior INFOTAG, în urma accidentului rutier produs pe 4 august au murit șase cetățeni moldoveni, iar alţi opt au fost transportaţi la spitalul din Suhinici cu diverse traumatisme. Patru persoane se întorc în această seară cu trenul Moscova-Chișinău. Victimele rămase vor continua tratamentul în Federația Rusă.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.