Social

GUVERNUL VA ASIGURA TOATE APARTAMENTELE ÎN CARE EXISTĂ BUTELII DE GAZ CU DETECTOARE SPECIALE

09 octombrie, 2018

Guvernul va asigura gratuit toate locuinţele în care se folosesc butelii de gaz cu detectoare speciale pentru a preveni eventualele riscuri. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a anunţat marţi, în cadrul unui briefing după şedinţa conducerii Partidului Democrat (PDM), preşedintele acestuia, Vladimir Plahotniuc.

Potrivit lui, din cauza exploziei într-un apartament din Chişinău, "oamenii sunt panicaţi, se tem şi de vecinii care exploatează în casele lor buteliile de gaz, de aceea Guvernul trebuie să ia măsuri pentru ca oamenii să-şi găsească siguranţa şi liniştea".

"Noi am propus ca fiecare locuinţă în care se folosesc butelii de gaz să fie dotate cu detectoare de gaz, care să semnaleze imediat eventualele scurgeri, dar şi să permită ca să fie alertate într-un timp util echipele de intervenţie", a spus Plahotniuc.

După cum a informat anterior INFOTAG, sâmbătă seara târziu, într-un bloc de pe bulevardul Moscovei din capital s-a produs o explozie, care a distrus câteva apartamente după ce s-au surpat tavanele. Se presupune că într-un apartament de la etajul 16 a explodat o butelie de gaz. În urma exploziei au murit patru oameni, inclusive un copil.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.