Social

REPREZENTANŢII AUTORITĂŢILOR LOCALE DIN MOLDOVA AU SEMNAT UN MEMORANDUM DE COLABORARE CU „DRUMULUI MĂTĂSII”

17 octombrie, 2018

„Drumului Mătăsii” – astfel se numeşte forumul de afaceri care se desfăşoară în orașul Zhangjiajie, provincia Hunan din China.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie, la forum participă şi o delegaţie a Moldovei, formată din reprezentanți ai autorităților publice locale din raioanele Drochia, Criuleni și Edineț, fiind condusă de vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Mihail Bîlba.

Obiectivul evenimentului, la care participă peste 500 de persoane din 84 de ţări, este promovarea comerțului, schimbului cultural internațional și dezvoltarea turismului internațional ca aport la dezvoltarea unui viitor comun pentru societate.

Delegația Moldovei participă la discuții, prezentări de proiecte, întrevederi bilaterale. Totodată, reprezentanţii autorităților publice raionale au semnat un memorandum de cooperare în cadrul alianței orașelor care fac parte din inițiativa „Drumul Mătăsii” cu Camera Internațională de Comerț a „Drumului Mătăsii”.

Evenimentul este la cea de-a treia ediție și este organizat de Camera Interațională de Comerț a “Drumului Mătăsii”, Guvernul municipal Zhangjiajie, Asociația Chinei pentru Prietenie și Consiliul Chinei pentru Promovarea Comerțului Internațional.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.10.17 16:40 Fima
    Trebue sa deschidem relatiile internationale ca sa dezvoltam economia...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.