Social

NOI COMERCIANŢI ACCEPTĂ TICHETELE ELECTRONICE DE MASĂ LUNCH CARD DE LA MAIB

25 martie, 2019

Reţeaua comercianţilor unde pot fi efectuate cumpărături de produse alimentare, achitată consumaţia în cafenele şi restaurante continuă să se extindă, astfel încât beneficiarii tichetelor electronice de masă Lunch Card să dispună de mai multă comoditate marca MAIB.

Surse din cadrul băncii au comunicat agenţiei INFOTAG că, recent, lista comercianţilor a fost completată cu reţelele Pegas, Rogob şi Fourchette Gourmet.

Tichetele electronice de masă Lunch Card de la MAIB pot fi utilizate în întreaga ţară, în circa 400 de puncte de acceptare: supermarketuri, magazine, alimentare, patiserii, restaurante, cafenele, pizzerii etc., reţeaua fiind în continuă dezvoltare.

La momentul actual, Moldova Agroindbank are încheiate parteneriate cu toţi marii retaileri din ţară - Supermarketul Nr. 1, Metro Cash & Carry, Linella, Fidesco, Family Market, Pegas, Fourchette Gourmet, Dulcinella, Rogob, Bucuria, cu o reţea vastă de cafenele, unde poate fi achitat prânzul sau orice altă gustare - Tucano Coffe, Bristol Cafe, Naringi Cafe, Pizza Mania, Salat, Mojito, Oliva, Crama Veche etc.

Lunch Card de la MAIB este înseamnă un mod avantajos şi comod de utilizare a tichetelor de masă, cu o reţea de comercianţi extinsă în toată republica şi în continuă dezvoltare, fiind un instrument oportun de loializare a angajaţilor prin oferirea unui beneficiu extra-salarial.

INFOTAG precizează: Potrivit legislaţiei Moldovei, pentru fiecare zi efectiv lucrată, angajatorul poate oferi angajaţilor un supliment la salariu în valoare de până la 45 de lei, fără a suporta povara impozitelor, contribuţiilor medicale şi sociale.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.03.25 10:39 Sergiu
    Pentru asa ceva economia trebue sa dezvolta mai activ, macar 7-8 procente.
  2. 2019.03.25 13:14 Nina
    Pentru cresterea PIB Moldova are nevoe de reforme mai radicale si mai drasnice.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.