Social

LIDERUL PAS: INIŢIATIVELE SOCIALE POT FI REALIZATE DOAR DACĂ PDM VA ÎNCETA SĂ FURE DIN BUGET

09 aprilie, 2019

„Pachetul social pentru Moldova”, propus de Partidul Democrat, și alte inițiative sociale similare nu pot fi puse în aplicare fără ca democrații să nu mai fure din buget. Potrivit agenţiei INFOTAG, o declaraţie în acest sens a făcut președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, marţi, la o conferință de presă.

Potrivit ei, „pentru realizarea acestor iniţiative sunt necesari bani publici, care nu mai ajung la astfel de proiecte, deoarece sunt furaţi de guvernarea actuală”.

„Guvernarea trebuie să înceteze să mai fure banii publici și să calce în picioare procesele democratice. Doar în acest mod avem şansa de a relua finanțarea externă și de a direcționa o parte din aceasta spre implementarea unor proiecte sociale. În orice alte variante, acestea sunt doar vorbe goale”, spune Sandu.

După cum a informat anterior INOFTAG, mai înainte ea a promis că, în calitate de prim-ministru al unui posibil guvern minoritar, va reuşi să restabilească cooperarea cu Uniunea Europeană și să atragă 200 mil. euro în Moldova în primele șase luni.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.04.09 20:26 Vladut
    Am ipresie ca dna Sandu este prea severa, uniori pozitia PAS si ACUM este prea dura...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.