Social

CURTEA DE APEL CHIŞINĂU L-A LĂSAT ÎN AREST PE OMUL DE AFACERI ANDREI TRANGA

15 mai, 2019

Curtea de Apel Chişinău l-a lăsat în arest pe proprietarul reţelei de restaurante Andy's Pizza, Andrei Tranga, respingând recursul avocaţilor privind plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse de la cancelaria instanţei, Tranga a ascultat în tăcere decizia, nu a reacţionat în nici un fel la întrebările ulterioare ale jurnaliştilor.

Tranga a fost însoţit de ofiţeri ai Serviciului de Informaţii şi Securitate în mască şi uniforme, precum şi de un reprezentant al izolatorului.

Înainte de citirea hotărârii, procurorul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vasile Golban, a spus că Tranga a fost reţinut împreună cu patru presupuşi complici.

„Există două cauze penale – de trafic de influență și șantaj. Denunţul la procuratură a fost depus de omul de afaceri Viorel Varzari. El a fost șantajat cu preluarea tuturor afacerilor în valoare circa 10 mil. euro. Erau scheme infracționale bine stabilite, aveau anumite informații și diferite persoane influente. Andrei Tranga dorea nemijlocit să preia afacerea acelei persoane”, a spus procurorul.

Tranga a fost reţinut pe 2 mai, fiind arestat pentru 30 de zile.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.05.15 12:07 Eva
    El stie bine ce santimplat...
  2. 2019.05.15 12:12 Zdanec
    Compromis este, si el deja vine...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.