Social

"POATE O COMPANIE DE TUTUN SĂ CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SOCIETĂȚII?"

22 mai, 2019
<mt_str50>

"Poate o companie de tutun să contribuie la dezvoltarea durabilă a societății?" - Philip Morris International a publicat un raport de sustenabilitate în 2018.

Într-un comunicat de presă al companiei se menţionează că "îmbunătățirea condițiilor de muncă, reducerea emisiilor de gaze, utilizarea rațională a apei, reciclarea dispozitivelor electronice sunt doar câteva din eforturile făcute de Philip Morris International de a continua să fie pe termen lung o companie durabilă și responsabilă din punct de vedere social“.

În raport se menționează că, în 2018, jucând rolul său într-o economie circulară, PMI a dezvoltat o inițiativă centralizată pentru reciclarea dispozitivelor IQOS utilizate. PMI a inițiat o îmbunătățire progresivă a programului său agricol, tinzând să nu fie admisă munca copilului în lanțul său de distribuție a tutunului către anul 2025. În reprezentanţele PMI din întreaga lume, proporția femeilor este de 35,2%, această cifră se apropie de obiectivul anului 2022 - 40%.

Printre realizările PMI se numără şi obţinerea în 2018 de către uzina companiei din Brazilia a certificatului Alliance for Water Stewardship - prima din toate ramurile (sectoarele) din America Latină, iar către anul 2025 scopul este de a asigura toate uzinele PMI cu certificate conform acestui standard.

CEO-ul companiei, André Calantzopoulos, a declarat că Philip Morris International întreprinde toate măsurile posibile pentru a înlocui complet țigările cu alternative mai bune pentru fumătorii adulți: "Ultimul nostru Raport privind durabilitatea reflectă munca responsabilă și dedicarea tuturor angajaților din întreaga lume în promovarea unui viitor fără fum. Ne-a luat 20 de ani, dar viitorul fără fumat pare să fi devenit o realitate fără fumat." Este vorba despre dispozitivul pentru încălzirea tutunului - IQOS.

Raportul descrie modul în care strategia PMI pentru transformarea afacerilor completează eforturile Organizației Mondiale a Sănătății în reducerea prevalenței fumatului; compania urmărește să asigure către anul 2025 trecerea a cel puțin 40 de milioane de consumatori de ţigări la produsele fără fum ale PMI, ceea ce ar duce la o reducere a numărului de fumători ai PMI cu 55 de milioane în întreaga lume".//— InfoMarket.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.