Social

NOUL GUVERN VA VERIFICA PROIECTELE LANSATE DE FOSTA GUVERNARE REFERITOR LA ELEMENTE DE CORUPŢIE

18 iunie, 2019

Proiectele sociale şi de infrastructură, iniţiate de Guvernul lui Pavel Filip, inclusiv „Drumuri bune pentru Moldova” şi „Prima casă” vor fi analizate pentru a vedea dacă nu există elemente de corupţie.

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta a comunicat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, premierul Maia Sandu, care a menţionat că, în funcţie de rezultate, la fiecare proiect în parte vor fi luate măsuri concrete.

„Ne-am angajat să implementăm proiecte de infrastructură și sociale, de care cetățenii au nevoie pentru a asigura creșterea calității vieții, dar înainte de aceasta trebuie să aflăm cât de eficiente sunt acestea şi dacă există elemente de corupție”, a spus ea.

După cum a informat anterior INFOTAG, fiind în opoziția extraparlamentară, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, precum și colegii săi din alte partide de opoziție, au criticat proiectele sociale ale Partidului Democrat. În special, ei considerau că democrații folosesc mijloacele bugetare, acordând câte 600 de lei cetățenilor cu venituri mici înainte de sărbători pentru a corupe alegătorii.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.06.18 10:49 Zosim
    Coruptia este cancerul economiei Moldovei... Dna Sandu are dreptate la 100 de procente.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.