Social

PROCURATURA L-A ELIBERAT PE DIRECTORUL „SPUTNIK-MOLDOVA”, PUNÂNDU-L SUB CONTROL JUDICIAR

18 septembrie, 2019

Directorul agenției de presă „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuc, care a fost reţinut marţi de angajaţii Procuraturii Generale, a fost eliberat, fiind pus sub control judiciar. Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al ria.ru, despre aceasta a comunicat jurnaliştilor însuşi Novosadiuc. Potrivit lui, i-a fost adusă acuzaţia de „escrocherie şi spălare de bani prin structurile omului de afaceri Ilan Şor”.

El nu are dreptul să părăsească ţara timp de 60 de zile fără notificarea procurorilor. Novosadiuc a depus mărturii şi insistă pe nevinovăţia sa.

Procuratura Generală a informat pe site-ul său că, „pe parcursul zilei de marți, 17 septembrie, continuă perchezițiile demarate luni de către Procuratura Anticorupție de comun cu CNA, în 21 din domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în aceeași cauză penală în care figurează deputații Reghina Apostolova și Marina Tauber. Perchezițiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul lui Vladimir Novosadiuc”.

Potrivit Procuraturii, la această etapă au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locurile perchiziționate. Procuratura menționează că nu au fost reținute alte persoane decât deputatele Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea procurorului general interimar.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2019.09.18 10:50 Fima
    El nu este vinovat, el este numai imidjmeicher si gata...
  2. 2019.09.18 10:54 Zionovii
    Vladimir ca om de afaceri cam slab, chiar foarte slab, da propagandist el este bun, chiar foarte bun.
  3. 2019.09.18 10:55 Ivan
    S Volodi u nih cozla otpushenia ne polucitsea - eto tocino!
  4. 2019.09.18 18:00 Serghei
    Ilana vzeati - ruchi coritchi, tac oni berut na ispug teh, cto znaet Sora, no ni v cem ne vinovatie, nelizea tac delati, liudi je vse videat i ponimaiut.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.