Social

DEPUTATA MARINA TAUBER A FOST PLASATĂ ÎN AREST LA DOMICILIUL PENTRU 30 DE ZILE

19 septembrie, 2019

Deputata Parlamentului din partea Partidului Şor, Marina Tauber, care a fost reţinută luni seara şi ţinută în izolatorul de anchetă al CNA, a fost plasată în arest la domiciliul pentru 30 de zile. Decizia a fost luată miercuri seara de Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana.

Potrivit agenţiei INFOTAG, ea le-a spus susținătorilor la ieșirea din clădirea judecătoriei că reţinerea sa, precum și arestarea unui alt deputat al Partidului Şor, Reghina Apostolova, „au fost provocate sub presiunea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, și a președintei Parlamentului, Zinaida Grecanîi, a tuturor socialiștilor și partenerilor lor din blocul ACUM”.

„Am fost ținută într-un subsol fără ferestre și mie, ca femeie, firesc să îmi era frică”, a recunoscut Tauber, exprimându-și profunda recunoștință avocatului său, „care a fost supus unei mari presiuni, chiar și în timpul şedinţei de judecată, pentru ca să nu participe la aceasta”.

Aproximativ o sută de susținători ai Partidului Şor au venit să o sprijine pe Tauber, aceştia protestând toată ziua la judecătorie.

Vineri, instanța urmează să decidă ce măsură să aleagă pentru Apostolova, care, după ce a fost reținută, a fost internată în spital. Procurorul cere pentru ea 30 de zile de arest la domiciliu.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.09.19 18:38 Galina
    Marina nu este politician cu experienta mare, din pacate...
  2. 2019.09.19 18:41 Zinaida
    Acum este clar de ce dl Ilan Sor a fugit din Moldova...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.