Social

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII ACTIVEAZĂ ÎN REGIM OBIŞNUIT, ÎN POFIDA DECIZIEI ADUNĂRII GENERALE A JUDECĂTORILOR

30 septembrie, 2019

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) activează în regim obişnuit, în pofida deciziei Adunării generale a judecătorilor, care a demis şase membri ai CSM.

Potrivit agenției INFOTAG, preşedintele interimar al Consiliului, Dorel Musteaţă, a declarat că CSM nu a primit nicio hotărâre şi consideră că Adunarea judecătorilor nu a fost împuternicită să ia astfel de decizii.

„Consiliul activează în regim obişnuit, toți membrii Consiliului sunt la lucru. Aşteptăm să fie prezentat procesul-verbal al şedinţei. Atunci o vom putea contesta, vom putea discuta și vom lua o decizie. Până acum nu am primit niciun document”, a spus Musteaţă.

După cum a informat anterior INFOTAG, vineri, o parte din judecători s-au întrunit la Adunarea generală. Însă ceilalţi judecători, precum și Ministerul Justiției și CSM nu recunosc legalitatea ședinței. Aceștia susțin că a fost încălcată procedura de convocare a Adunării și nu a existat nici măcar cvorumul necesar.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.09.30 16:40 Stanislav
    Totul in sistema este corupt la 100 de procente.
  2. 2019.09.30 16:43 Stas
    Odna gospoja Sandu mojet etoi ghidre otrezati vse vajnie organi, u vseh ostalinih rilita v puscu i poetomu oni ne posmeiut.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.