Social

CAMPANIA “MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ, MOȘ CRĂCIUN EȘTI TU”, SUSȚINUTĂ DE FINCOMBANK

09 ianuarie, 2020

Prețuim lucrurile care contează cu adevărat, de aceea venim în sprijinul oamenilor care au nevoie de ajutor. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, FinComBank a participat în campania „Moş Crăciun există - Moş Crăciun eşti tu”, pentru a-i face un pic mai fericiți pe cei care doresc ca sărbătorile să ajungă și la ei acasă.

De-a lungul campaniei, reprezentanții FinComBank au vizitat Asociația Raională de Educare a Adulților "Prutul de Sus" AO AREAP din or. Edineţ unde au organizat o mica sărbătoare pentru oameniicare cu adevărat au nevoie de ajutor, printre care persoane cu dizabilități,adulți, copii și tineri aflați în situații de risc în societate. Zilnic, acești oameni confecționează cu propriile mâini cărțulii pentru copii, genți și diferite meșteșuguri, pentru a supraviețui. De aceea, în pragul sărbătorilor, am venit cu cadouri personalizate nevoilor lor, iar fiecare dintre aceștia au primit în dar acele lucruri de care au nevoie.

Angajații FinComBank au contribuit și ei cu jucării, haine, cărți ș.a. pentru a le face viața mai ușoară. Suntem bucuroși că am devenit pentru acești oameni un adevărat Moș Crăciun și le dorim ca în aceste zile magice de sărbători să li se îndeplinească toate visele.

În ajunul sărbătorilor de iarnă FinComBank a ajuns și în satul Delăcau, r. Anenii Noi, unde a reușit să facăsărbătorile unei familii cu mulți copii mai frumoase, oferindu-le copiilor primul brad din viață, pe care l-au împodobi cu jucării și ghirlandă.Acești au primit în dar cadourile mult așteptate șihăinuțesub brăduț. Pentru a le face viața mai ușoară FinComBank le-a oferit în darpaturi supraetajate pentru copii,precum și o văcuță care îi va hrăni un an întregși fân pentru o iarnă îndelungată. Le dorim picilor o copilărie frumoasă, părinților puteri pentru a susține familia și desigur sărbători fericite alături de cei dragi!

Și pentru că dorim ca tânăra generație să cunoască noile tehnologii, în cadrul campaniei „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu” FinComBank a pus temelia unui centru educațional – Innovation Hub din or. Căușeni. Tindem să dezvoltăm abilitățile digitale la copii și adolescenți, de aceea Centrul va desfășura diferite cursuri din sfera IT, care vor acoperi toate nivelurile de cunoștințe – de la începători până la avansați. Doritorii vor putea învăța într-un mod distractiv cum să creeze și să dezvolte pagini web, jocuri video, să realizeze prezentări interactive, precum și să identifice informații cu adevărat relevante pentru studii, ceea ce le va permite copiilor să aibă mai multe succese la școală.

Campania de iarnă „Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu”, susținută de FinComBank,a fost realizată în parteneriat cu Comunitatea Tinerilor Ambițioși.

Nu uita, Moş Crăciun eşti tu!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.