Social

ATIC ANUNŢĂ CONCURS DE PROGRAME ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIEI INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIILOR

28 ianuarie, 2020

Asociația Națională a Companiilor IT din Moldova (ATIC) lansează un apel de cereri de participare la concursul de programe Uteach. Câștigătorii vor primi finanțare pentru implementarea programelor propuse.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la organizatori, ATIC doreşte să identifice 10 lectori universitari care vor veni cu programe inedite de instruire, abordări inovatoare ale predării, proiecte extracurriculare și inițiative capabile să revigoreze calitatea instruirii universitare în domeniul tehnologiilor informaționale. Câştigătorii vor primi de la $500 până la $1 mie pentru realizarea iniţiativelor.

Rezultatele concursului vor depinde în proporţie de 40% din evaluarea sectorului privat, precum şi câte 30% din evaluarea făcută de studenţi şi comitetul de evaluare.

Cererile de participare la concurs pot fi depuse până la 16 februarie pe adresele achirita@ict.md şi ioriol@ict.md sau la Centrul “Tekwill” din Chişinău. Cererile vor fi examinate până la 28 februarie.

Programul este realizat cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională și a Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”, implementat de Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.