Social

​PREȘEDINTELE MOLDOVEI VA PARTICIPA LA CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE SECURITATE DE LA MUNCHEN

14 februarie, 2020

Președintele Igor Dodon va participa la Conferința internațională de Securitate de la Munchen. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta șeful statului a anunțat vineri dimineață pe pagina sa de facebook.

„Efectuez o vizită de lucru la München pentru a participa la Conferința internațională de Securitate, care se desfășoară anual. De asemenea, în „marja” acestei platforme importante, voi avea întrevederi bilaterale cu mai mulți șefi de state și de guverne, precum și cu președinți ai organizațiilor internaționale”, a relatat Dodon.

În componența delegației moldovenești intră ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aurel Ciocoi, consilierul prezidențial în domeniul politicii externe, Eugen Caras, precum și mai mulți deputați ai Partidului Socialist pro-prezidențial.

Agenţia OMEGA, care a efectuat o anchetă la acest subiect, scrie că delegația moldovenească va fi una dintre cele mai mari și este formată din cei mai apropiați de Dodon funcționari și deputați. Aceasta este formată din 14 persoane. Potrivit agenției, Republica Moldova nu apare printre subiectele conferinței, iar discursurile președintelui sau ministrului Afacerilor Externe al Moldovei nu sunt incluse pe agenda evenimentului.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.