Social

INFORMAȚIA DESPRE DUBLA IDENTITATE A OMULUI DE AFACERI VAJA JHASI NU SE CONFIRMĂ

18 februarie, 2020

După ce Președintele țării, Igor Dodon, a reacționat la solicitarea holdingului TransOil și a dat indicații privind o investigare mai amplă a informației privind așa-numita dublă identitate a conducătorului companiei, Vaja Jhasi, surse bine informate, care au cerut anonimatul, au declarat reporterului nostru că această informație nu se confirmă.

„Investigația încă nu e finisată, dar deja este clar, că concluziile făcute au fost greșite și neverificate. S-au depistat anumite neconformități serioase, de exemplu grupa sangvină a lui Vaja Jhasi și a omului care figurează sub numele apărut în presă. Rămâne de investigat dacă informarea greșită a deputaților și Președintelui a fost întâmplătoare sau dacă acest lucru a fost făcut cu un anumit scop. Sperăm că la această întrebare și altele vom primi răspunsurile cât de curând”, au specificat sursele.

Amintim că informația despre o presupusă dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhasi a apărut în presă două săptămâni în urmă. Holdingul TransOil a negat informația dată și a solicitat Președintelui Dodon să întreprindă măsuri de investigație. Președintele a dat curs solicitării holdingului și a cerut investigarea acestui caz.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.02.18 13:55 Elena
    El totdeauna face cum dicteaza legea, nu cred ca el a facut asa ceva, nu cred.
  2. 2020.02.18 13:57 Vsevolod
    Ego activi zaprosto pozvoleaiut emu cupiti vtoroi, tretii i deseatii pasport pod drugoi familiei.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.