Social

ÎNCĂ DOUĂ PERSOANE AU DECEDAT DE CORONAVIRUS, IAR NUMĂRUL TOTAL AL VICTIMELOR PANDEMIEI ÎN MOLDOVA A AJUNS LA 24 DE PERSOANE

08 aprilie, 2020

Încă două persoane au decedat de coronavirus, iar numărul total al victimelor pandemiei în Moldova a ajuns la 24 de persoane. Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta a anunțat miercuri, la un briefing, ministrul Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

„Din păcate, alte decedat încă două persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani din Cahul, care a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 2 aprilie. De asemenea, tot ieri a decedat un bărbat în vârstă de 62 de ani din Glodeni, care a fost internat pe 6 aprilie în stare gravă”, a spus ministrul.

Potrivit ei, până în prezent, în Moldova au fost efectuate 5108 de teste, dintre care în 1056 de cazuri a fost confirmat diagnosticul de coronavirus. Din aceste cazuri, 114 au fost confirmate la cetățenii care s-au întors din străinătate, iar 942 de persoane s-au infectat în Moldova. În această perioadă, 24 de oameni au murit, iar 43 s-au vindecat.

„În prezent, 114 persoane se află în stare gravă, dintre care șapte persoane sunt conectate la aparatele de ventilare artificială, iar 328 de persoane sunt în stare medie”, a spus Dumbrăveanu.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.