Social

MUNICIPIILOR BĂLŢI ŞI HÎNCEŞTI SUNT GATA SĂ OFERE O RECOMPENSĂ PENTRU INFORMAŢII DESPRE COPILUL DISPĂRUT

28 mai, 2020

Primarii municipiului Bălţi, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunţat să este gata să ofere o recompensă pentru informaţii despre locul aflării copilului de 6 ani de la Hînceşti care a dispărut sau despre oamenii implicaţi în dispariţia acestuia. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a comunicat în ajun, într-o postare pe reţelele sociale.

„Pentru informații despre persoanele care au fost sau sunt implicate în dispariția acestui copil, sunt gata să achit suma de 10 mii de euro. Pentru informația despre locul exact al aflării acestui copil și, dacă se va confirma, sunt gata să ofer 20 mii de euro”, a spus Usatîi.

El a publicat și două numere de telefon unde poate fi transmisă informația. Cei care cunosc ceva sunt îndemnați să comunice echipei sale la numerele +37360740893 sau +37360740897.

„Garantez că informația va fi confidențială. Poate că anume de voi depinde acum viaţa acestui copil, dar şi viitorul familiei lui”, a subliniat primarul.

De asemenea, el a promis că va veni personal la Hîncești cu sute de voluntari din Bălți pentru a se alătura căutării băiatului dispărut.

Primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, a anunțat, de asemenea, că primăria oferă 300 de mii de lei drept recompensă pentru informații care vor ajuta la găsirea copilului dispărut.

În după-amiaza zilei de 26 mai, Beniamin Osipciuc, în vârstă de 6 ani, a dispărut la Hâncești. Autoritățile locale și poliția au organizat căutarea băiatului, însă deocamdată fără succes.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.