Social

FOSTUL PREŞEDINTE IGOR DODON A ANUNŢAT CĂ MOLDOVA VA PRIMI ÎN CEL MAI APROPIAT TIMP CÂTEVA SUTE DE MII DE DOZE DE VACCIN SPUTNIK V

19 ianuarie, 2021

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a spus că în viitorul apropiat, Moldova va primi câteva sute de mii de doze de vaccin Sputnik V. Potrivit INFOTAG, într-o conferinţă de presă organizată luni, el a spus că a avut o asemenea înţelegere cu Dmitri Kozak, şef adjunct al administraţiei prezidenţiale.

"Săptămâna trecută am fost într-o vizită privată în Federaţia Rusă, împreună cu soţia mea Galina. Dar am avut o întâlnire cu domnul Kozak. Am convenit că în viitorul apropiat Moldova va primi câteva sute de mii de doze de vaccin Sputnik V. Cetăţenii Moldovei ar trebui să aibă acces la diferite vaccinuri împotriva COVID-19 şi nu doar la cele occidentale, pe care încearcă să ni le impună ", a spus Dodon.

El a îndemnat autorităţile să înceapă procedura de înregistrare a vaccinului rusesc în Moldova.

"Vaccinul trebuie înregistrat pentru a începe procesul de vaccinare COVID-19 în viitorul apropiat. Personal, am încredere doar în vaccinul rusesc. Şi dacă există o oportunitate, mă voi vaccina numai cu Sputnik V", a menţionat Dodon.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2021.01.19 11:26 Alehei
    Ce spune dl Dodon este si corect< si are sens.
  2. 2021.01.19 11:29 Fima
    Este clar si evident ca PCRM nu vre sa da puterea la PAS sau la dna Sandu. Lupta continua mai departe.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.