Social

REDUCEREA INFECȚIEI COVID-19 VORBEȘTE DESPRE EFICACITATEA MĂSURILOR DE URGENȚĂ: ZINAIDA GRECEANÎI

20 aprilie, 2021

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, luni seară, a ţinut o ședință săptămânală „cu participarea membrilor actualului guvern, condus de către premierul interimar Aureliu Ciocoi”. După cum a declarat serviciul de presă al Parlamentului pentru INFOTAG, reprezentanții puterii executive au prezentat statistici privind pandemia, indicând o scădere a cazurilor de infecție.

„Acest lucru demonstrează eficiența măsurilor prevăzute în decretul parlamentar privind introducerea stării de urgență și impactul pozitiv al vaccinării”, se arată în comunicat.

În contextul reluării parțiale a procesului educațional, „Greceanîi a subliniat necesitatea vaccinării tuturor cadrelor didactice”.

Starea de urgență a fost introdusă printr-o decizie a Parlamentului pentru perioada 1 aprilie - 30 mai. Până în prezent, numărul de cazuri COVID-19 a depășeşte 1 000 de infecţii pe zi. Apogeul cazurilor de infecţie a fost în prima jumătatea a lunii martie, iar recordul negativ al acestora a fost înregistrat pe 24 martie: 2 273 de cazuri pe zi.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2021.04.20 14:08 Stanislav
    Dna Greceanii are grija de populatie in Moldova, si fave asta totdeauna cu toate inimea deschisa.
  2. 2021.04.20 14:38 Arhip
    Greceanii demonstreaza ca ea este spicher productiv si eficient.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.