Social

ÎN MOLDOVA A ÎNCEPUT COLECTAREA DE SEMNATURI ÎMPOTRIVA CAMPANIEI „COPIII LGBT ÎN ȘCOALA TA”

09 noiembrie, 2022

În Republica Moldova a început colectarea de semnături în sprijinul unei petiții împotriva campaniei „Copiii LGBT în școala ta”. Potrivit agenției Infotag, petiția a fost lansată online de un grup de părinți care și-au exprimat „îngrijorarea extremă cu privire la propaganda LGBT în instituțiile de învățământ” și au îndemnat la un „boicot deschis” împotriva campaniei.

Autorii petiției au reamintit că drepturile copiilor sunt pe deplin garantate atât de Constituția Republicii Moldova, cât și de Convenția cu privire la drepturile copilului, aprobată de Adunarea Generală a ONU pe 20 noiembrie 1989, la care Moldova a aderat pe 20 decembrie 1990.

„Adică scopul „nobil” de promovare a acestei campanii, declarat de Centrul pentru protecția drepturilor comunității LGBT, care se presupune că constă în prevenirea discriminării copiilor LGBT, a fost pe deplin garantat în republica noastră prin prevederile din Convenția care există deja de 32 de ani. Acest fapt confirmă în mod clar prezența unei propagande ascunse a acestei culturi „specifice” în rândul școlarilor, a căror dezvoltare și psihic pot fi influențate prin direcționarea în direcția „corectă”, fără costuri umane și financiare speciale”, se arată în petiție.

Autorii săi au numit „inacceptabilă” înnobilarea principiilor „promovate de așa-zisa comunitate LGBT, al cărei scop ultim este molestarea minorilor și, ca urmare, normalizarea relațiilor netradiționale în societate”.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2022.11.09 19:16 Aurica
    Impotriva!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.