Exclusiv

Press-release

Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

BLOCUL „LISTA POPORULUI” ÎNDEAMNĂ CHIŞINĂUIENII SĂ NU VOTEZE CANDIDAŢII PENTRU PRIMAR

BLOCUL „LISTA POPORULUI” ÎNDEAMNĂ CHIŞINĂUIENII SĂ NU VOTEZE CANDIDAŢII PENTRU PRIMAR

Presa

MIHAIL BERGMAN CERE VERIFICAREA IMPLICĂRII FOŞTILOR LIDERI TRANSNISTRENI ÎN TRAFICUL CU ARME

04.06.2012 MIHAIL BERGMAN CERE VERIFICAREA IMPLICĂRII FOŞTILOR LIDERI TRANSNISTRENI ÎN TRAFICUL CU ARME

Reprezentantul liderului autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene, Evgheni Şevciuc, ex-comandantul Tiraspolului, Mihail Bergman, a solicitat Comitetului de Anchetă al Rusiei să verifice dacă ex-liderul transnistrean, Igor Smirnov, şi a ex-ministrul securităţii, Vladimir Antiufeev,  au fost implicaţi în crime grave.

Agenţia «INFOTAG» transmite cu referire la publicaţia rusă „Kommersant” că în mesaj, Bergman îi acuză pe cei doi de trafic cu arme, răpiri de persoane şi fraude financiare. „Antiufeev şi Smirnov au creat şi au condus pe teritoriul autoproclamatei RMN o comunitate criminală care a activat intens pe parcursul a 20 de ani cu scopul obţinerii de profituri din traficul cu arme, şantaj, operaţiuni financiare ilegale şi eliminarea persoanelor care au căutat să-i împiedice”, susţine autorul mesajului.

Bergman declară că deţine dovezi asupra sustragerilor de arme din depozitele armatei a 14-a ruse, care a fost dislocată în regiune în anii 90, documente confirmând vânzările şi livrările de arme respective atât în Rusia, cât şi în alte state din fosta URSS, dar şi asupra faptelor de eliminare a persoanelor care au împiedicat activităţile ilegale ale lui Smirnov şi Antiufeev.

„INFOTAG” precizează: Evgheni Şevciuc care la alegerile „prezidenţiale” din autoproclamata RMN, din anul 2011, i-a devansat pe doi candidaţi ai puterii – pe Smirnov şi pe şeful parlamentului tiraspolean, Anatzoli Caminschi, se teme de revanşă în condiţiile în care bugetul transnistrean aprobat are un deficit de 72%, iar Rusia nu se grăbeşte să ofere regiunii o nouă tranşă din asistenţa promisă anterior, de $150 mil. Mihail Bergman este convins că finanţările întârzie din cauza unor funcţionari ruşi care ar avea relaţii cu Smirnov.

 

Moldova Agroindbank