Comunicate de presă

​S&T KNOWLEDGE TRANSFER EVENT 2016

30 septembrie, 2016

La 14 și 15 septembrie, în Republica Moldova a avut loc forumul anual al liderilor mondiali din industria IT – S&T Knowledge Transfer Event 2016.

Tehnologiile au devenit, probabil, cel mai important ghid al schimbărilor în lumea modernă. Realizările de succes din domeniul tehnologiilor promit noi soluții pentru cele mai acute probleme ale contemporaneității – de acest lucru s-au convins participanții la forumul anual al companiei S&TMold Knowledge Transfer Event 2016.

Ziua de 14 septembrie a fost dedicată prezentării soluțiilor companiei Hewlett-Packard Enterprise și Hewlett-Packard Incorporated, iar a doua zi a forumului – 15 septembrie – a fost prezentată de companiileCiscoSystemsși EMC.

La forum au participat clienții companiei S&T: managerii departamentelor IT din cadrul unui șir de instituții financiare, operatori de telecomunicații, companii de stat și întreprinderi industriale.

Forumul a fost deschis de Alexandr Copanschi – director general al companiei S&T Mold, care a mulțumit participanților pentru colaborare fructuoasă și a menționat că astfel de forumuri anuale ajută clienții să se orienteze corect în lumea tehnologiilor în continuă dezvoltare și, datorită soluțiile complexe de înaltă clasă ale unor astfel de lideri mondiali, precum Hewlett-PackardEnterprise, Hewlett-PackardIncorporated, Cisco Systems și EMC, să fie mereu cu un pas înainte.

Reprezentanții și lectorii furnizorilor StojcheDimov(Hewlett-PackardEnterprise), RadoslavGeorgiev(Hewlett-PackardEnterpriseAruba), Dumitru Olhovschi (S&T Mold), Viktor Podkorytov (Cisco Systems), Maksim Paritski (Elcore) și Denis Serov (EMC) au familiarizat participanții la forum cu cele mai recente realizări ale propriilor companii în domeniile tehnologiilor de rețea, centrelor de prelucrare a datelor, virtualizării infrastructurii IT, sistemelor de stocare a datelor, soluțiilor mobile și de afaceri.

„În prezent S&T Mold este principalul furnizor de soluții și servicii IT de pe piața tehnologiei informației din Republica Moldova. Astfel de evenimente oferă clienților posibilitatea de a afla informații utile despre inovațiile liderilor din industria IT, de a-și discuta planurile și noile proiecte cu reprezentanții furnizorilor, dar și de a găsi soluții optime în sfera IT pentru propriile companii” – a menționat Dumitru Olhovschi – managerul Departamentului sisteme corporative al companiei S&T Mold.

După partea informativă participanții la forum au asistat la o lecție de măiestrie în jocul de golf, oferită de Asociația de Golf din Moldova, și la competiții amicale de bowling, ceea ce le-a dăruit emoții de neuitat și le-a lăsat amintiri frumoase despre seminar.

S&T a fost creată în Moldova în anul 1995, ca reprezentanță a companiei austriece S&T System Integration & Technology Distribution AG.

S&T Mold este principalul furnizor de soluții și servicii IT pe piața tehnologiei informației din Republica Moldova, fiind parte a grupului internațional al companiilor S&T, prezentat în țările Europei Centrale și de Est.

S&T Mold oferă clienților soluții complexe de înaltă clasă, care includ produse ale partenerilor noștri strategici – corporații de talie mondială, precum Hewlett-Packard, Cisco Systems, Microsoft, Oracle, VMware, EMC, Barracuda, Check Point, APC.
Experiența de mai mulți ani și portofoliul echilibrat de produse permit companiei să ofere soluții optime în sfera IT, companiilor din sectoarele financiar, al comunicațiilor, public, precum și întreprinderilor industriale și rețelelor de retail.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2016.09.30 11:28 david
    Ce interesant este, bravo!
  2. 2016.10.01 10:28 Grigore
    Imi placa cum sa dezvolta compania asta proprietarii.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.