Comunicate de presă

​MOBIASBANCA A OBTINUT O NOUA TRANSA DE FINANTARE PENTRU FACILITATEA DE GARANTARE INNOVFIN

18 ianuarie, 2017

Un nou contract pentru a doua tranşă, de 10,5 milioane euro, a fost semnat de Mobiasbancă şi Fondul European de Investitii (FEI) pentru programul InnovFin, astfel banca lărgind posibilităţile şi sursele disponibile de garantare pentru dezvoltarea proiectelor inovatoare în Republica Moldova.

Noua tranşă rezultă atât din prevederile contractuale, cât şi din dorinţa de a răspunde cererii înalte a clienţilor de contractare a creditelor în limitele acestei facilităţi.

Amintim că facilitatea de garantare InnovFin oferă clienţilor Mobiasbancă garanţii suplimentare în cazul insuficienţei necesarului de gaj şi condiţii avantajoase, inclusiv:

·până la 50% din valoarea gajului pentru suma creditului contractat poate fi garantat de InnovFin;

·suma finanţată variază între 25 mii EURO şi 7,5 milioane EURO (sau echivalentul în MDL ori USD);

·rate ale dobânzii mai mici decât cele standard;

·perioada maximă de rambursare – până la 10 ani.

Facilitatea de garantare InnovFin este dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii inovatoare, care îşi propun lansarea de produse şi servicii noi sau esenţial îmbunătăţite şi companiilor de cercetare şi dezvoltare.

Mobiasbancă a devenit parteneră la Facilitarea de garantare InnovFin pentru întreprinderile mici şi mijlocii cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul programului Orizont 2020 „Instrumente Financiare”, Programul-cadru al UE pentru Cercetare şi Inovare în noiembrie 2016, http://site.mobiasbanca.md/noutati/noi-oportunitati-de-investitii-in-tehnologii-inovatoare.

Pentru mai multe detalii, clienţii sunt rugaţi să viziteze cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, să contacteze consilierul personal sau să apeleze ServiciulContactellla numărul 022 256-456, disponibil 24/24.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.