Maib_Craciun

Comunicate de presă

“ZOLOTAYA KORONA” ŞI MAIB LANSEAZĂ UN NOU SERVICIU

28 iulie, 2017
<mt_str50>

Clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA pot opta pentru un nou serviciu, disponibil în cadrul sistemului de remitere de bani “Zolotaya Korona” - expedierea remiterilor de bani încasate în monedă națională.

Acum, clienţii MAIB pot expedia remitenţele atât în ţară, cât şi în străinătate, prin depunerea mijloacelor băneşti în lei moldoveneşti, în cadrul sistemului “Zolotaya Korona”.

Astfel, mijloacele băneşti vor fi încasate de la plătitor în monedă naţională, iar eliberarea acestora beneficiarului în altă valută va fi efectuată prin convertirea automată a sumei de sistemul “Zolotaya Korona”, la momentul efectuării transferului. În acest fel, vor fi evitate costurile suplimentare, ca urmare a fluctuaţiei cursului de schimb valutar.

Comisionul achitat de plătitor pentru remiterile de bani prin convertire (valuta încasată diferă de valuta eliberată) va fi egal cu 0%.
La expedierea mijloacelor băneşti în monedă naţională către un destinatar aflat pe teritoriul Republicii Moldova, fără conversie (valuta încasată corespunde cu valuta eliberată), se va aplica un comision în valoare de 30 lei pentru o sumă de până la 3 000 lei, iar la suma ce depăşeşte 3 000 lei – 1% din valoarea mijloacelor băneşti expediate.

Sistemul de remitere de bani „Zolotaya Korona”, lansat în 2003, asigură uşurinţa şi rapiditatea expedierii sau recepţionării remiterilor de bani în/din 40 mii de puncte de deservire din Belarus, Vietnam, Abhazia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Israel, Mongolia, Rusia, Tadjikistan, Uzbekistan, Ucraina, China şi Republica Cehă. Durata procesării unei tranzacţii nu depăşeşte 10 minute.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.07.28 17:12 Svetlana
    Asta este necesar pentru cei care au relatii cu rude si cu copii...
  2. 2017.07.29 16:10 Zosim
    Toto care munceste in Rusia trebue sa transfera bani prinMAIB, numai prin MAIB.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player