CREDITE AGRO

Comunicate de presă

NOI OPORTUNITĂŢIOFERITE DE MAIB LA TRANSFERUL BANILOR PRIN SISTEMUL „LEADER”

03 august, 2017
<mt_str50>

BC „Moldova Agroindbank” S.A. şi Sistemul de remiteri de bani „Leader” propun clienţilor noi oportunităţi de expediere a mijloacelor băneşti, cu aplicarea 0% comision pentru remiterile de bani prin convertire,şi anume:

    • CASH2CASH- beneficiarul primeşte transferul în numerar;
    • CASH2CARD- beneficiarul primeşte transferul la cardul bancar.

Conversia mijloacelor băneşti se va efectua automat la cursul aplicat de sistemul „Leader”, la momentul efectuării transferului.

În situaţia în care valuta expediată diferă de valuta eliberată beneficiarului/valuta cardului, modalitatea de executare a unui transfer bivalutar „Cash2Cash” este similară cu cea a unui transfer ordinar.

Totodată, MAIB propuneclienţiloro nouăalternativă de a expediabaniatâtînţară, câtşiînstrăinătate - direct la cardul bancar al beneficiarului.

Astfel, pentru a transfera mijloacele băneşti, plătitorul se va adresa la orice filială a băncii, indicând operatorului numele, prenumele şi numărul cardului beneficiarului.

Remiterile de bani se efectuează învalutele RUB, USD şi EUR. Limita maximă a transferului admisibilă pe zi per persoană este de 70 000 RUB, 2 500 USD şi 2 000 EUR.

De menţionat, că sistemul internaţional de transferuri băneşti rapide „Leader” este unicul sistem care propune clienţilor tariful 0% pentru expedieri bivalutare la card bancar.

BC „Moldova Agroindbank” S.A. oferă posibilitatea persoanelor fizice de a expedia şi recepţiona remiteri de bani prin sistemul „Leader” în/din 130 de ţări a lumii, dintre care: ţările CSI, Marea Britanie, Spania, Mongolia, Cehia, China, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Israel, Italia, Turcia, Vietnam.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player